O nas

Dobrodošli v sodobni kulturi britja!

Nebrito je majhna ekipa ljubiteljev mokrega britja. Za nas mokro britje ni vsakodnevna rutina, ampak počasi živeča filozofija samooskrbe. Med več tisoč izdelki za britje in nego izbiramo tiste, ki ustrezajo naši filozofiji in duhu časa: naravne sestavine, okolju prijazna proizvodnja, učinkovita in nežna nega kože in las, podpora malim proizvajalcem in lokalnim blagovnim znamkam.

Spletna trgovina nebrito.si je začela delovati leta 2021. Izbiramo nemnožične proizvajalce z visoko kakovostnimi izdelki: za britje, nego telesa, obraza in las. Izbirate lahko med več kot 400 mili in kremami za britje, skoraj 300 vodicami po britju in 200 brivniki ter več kot 100 možnostmi naravnih mil za telo.

Leta 2023 smo odprli offline trgovino v Kopru. V našem butiku lahko pred nakupom primete, se dotaknete in povonjate kateri koli izdelek iz nebrito.si. Poleg tega butik ponuja izdelke, ki jih ni v naši spletni trgovini: darilne komplete in lomljivo blago, ki ga ne dostavljamo po pošti, ter domačo kozmetiko, dodatke in spominke slovenskih rokodelcev in proizvajalcev.

Trgovina Nebrito: Koper, Čevljarska ulica 8
Trgovina Nebrito: Koper, Čevljarska ulica 8

Obožujemo mokro britje in z izdelki za mokro britje delamo od leta 2017. Naše strokovno znanje vam je na voljo. Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali izbrati britvico, izdelek za britje, nego kože ali las.

Mnenja strank

Odlična trgovina
ssimons Šentilj
Super kakovost hitra dostava lahko samo naprej priporočam.
16 May 2024
Odlična trgovina
Sandi Ajdovščina
Artikli kot na spletu vidno in hitra dostava. Vsekakor dobrodošla tudi dodatna navodila za vzdrževanje, ki jih je trgovec dal zraven na svojo roko.
9 May 2024
Odlična trgovina
SAŠA MIREN
Zelo zadovoljen . Edina tovrstna trgovina v Sloveniji .
7 March 2024
Odlična trgovina
Mile Ljubljana
Odlična trgovina. Hitra dostava. Želim si le, da bi bilo v tej trgovini večja izbira ruskih britvic in brivnikov, pa tudi ostalih ruskih proizvodov.
23 August 2022
Pokaži več